Over ons

OVER ONS

STERK ALLEEN,

NOG STERKER SAMEN

Onze visie

Administratieve hulp en creatieve ondersteuning

 

Als jonge ondernemers vinden we de persoonlijke betrokkenheid met onze klanten belangrijk. We nemen graag de tijd om samen met u te kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen en zijn we steeds op zoek naar een echte win-winsituatie.

We zijn een meerwaarde voor de moderne KMO. Uw bedrijf heeft zichzelf op de markt bewezen in uw core business. Wij hebben de ambitie om de leemtes in uw administratie op ons te nemen, zodoende dat u zich steeds kan concentreren op wat u goed en graag doet.

Tot slot zijn betrouwbaarheid en discretie twee pijlers waar we onze filosofie op bouwen. Het gaat over interne informatie die ons toevertrouwd wordt en daar willen we zorgvuldig mee omgaan. Dit houdt ook in dat wij onze klanten niet onnodig vastbinden, maar willen bouwen aan een langdurige relatie die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en resultaat. Wij geloven er in dat we op deze manier de meest duurzame relatie kunnen uitbouwen op korte en lange termijn.

 

PERSOONLIJK - BETROKKEN - DISCREET - BETROUWBAAR

Graag gaan wij met u een vrijblijvend gesprek aan, nemen we even tijd voor een koffie en bekijken we samen wat de noden van uw onderneming zijn. Bij deze kennismaking leert E-Desk uw bedrijf kennen en gaan we uw persoonlijke insteek ervaren. Samen zoeken we dan naar een takenpakket waar u zich comfortabel bij voelt en dat volledig is aangepast aan uw noden en behoeften.    Bij E-desk geloven we niet in grenzen, enkel in grenzen verleggen en dat kunnen we samen met u.

WE WILLEN

SAMEN MET U

NIEUWE GRENZEN ONTDEKKEN

HOE WE WERKEN 

Wij geloven niet in grenzen, enkel in grenzen verleggen en dat kunnen we samen met u.

ANALYSE

 

In een vrijblijvend gesprek, nemen we tijd voor een koffie en bekijken we samen wat de noden van uw onderneming zijn. Bij deze kennismaking leert E-Desk uw bedrijf kennen en gaan we uw persoonlijke insteek ervaren.

UITWERKING

 

Vervolgens zullen wij dit ontwerp uitwerken. Een duidelijk ontwerp met uw filosofie als rode draad. We stellen een werkplan op en geven u enkele voorstellen binnen een duidelijk kader, ook prijsafspraken worden hier geconcretiseerd.

ONTWERP

 

Samen zoeken we dan naar een takenpakket, ontwerp van mogelijke samenwerking waar u zich comfortabel bij voelt en dat volledig is aangepast aan de noden en behoeften van uw onderneming.

AFLEVERING

 

Tenslotte gaan we samen met u het project afleveren. Dit kan gaan over een afgewerkt product (flyer, website, logo, etc.) alsook een langdurige samenwerking in verband met uw administratie. Alles hangt af van uw wensen.

KLEIN TEAM

GROTE DROMEN

GELOOF JIJ OOK IN ONZE SAMENWERKING?

 

Graag gaan wij met u een vrijblijvend gesprek aan, nemen we even tijd voor een koffie en bekijken we samen wat de noden van uw onderneming zijn. Bij deze kennismaking leert E-Desk uw bedrijf kennen en ontdekken we uw persoonlijke visie. Met u zoeken we naar een samenwerking waar u zich comfortabel bij voelt en dat volledig is aangepast aan uw noden en behoeften. 

Bij E-desk geloven we niet in grenzen, enkel in grenzen verleggen en dat kunnen we samen met u.