Portfolio

PORTFOLIO

CREATIVITEIT KENT GEEN GRENZEN

DESIGN / 2x FLYER A5

 

Samen sterker.

 

Samen met L'Offis hebben wij een flyer ontworpen die hun boodschap heeft samengevat met de essentie van de onderneming.

We hebben gekozen voor een dynamische flyer die het jonge en frisse karakter van deze onderneming moet weergeven. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van hun huiskleuren om de herkenbaarheid te laten doorwerken op alle vlakken. Daarnaast zijn wij bij E-Desk overtuigd van de kracht die het bedrijf uitstraalt en de ruime meerwaarde die hun software kan bieden aan de KMO.

Ontdek zelf wat je van ons ontwerp vindt en leer L'Offis EN Loffis.software kennen.

L'Offis - A5-flyer

DESIGN / AFFICHE A3 + INKOMKAART A6

 

Let the party start.

 

Enkele leden van de club Convivae hadden het idee opgevat om mee te lopen in de '100km-run' van 'Kom op tegen Kanker'. Om te kunnen deelnemen, moet men als team een bedrag van € 2.500 verzamelen. 

Eén van de initiatieven is dan ook een spetterende fuif voor het goede doel, 'Vinyl Krakers'. Bij E-Desk steunen we deze actie met volle overtuiging en hebben we bijhorende affiche en inkomkaart gecreëerd.

Datum: 28 januari 2019

 

Klant: L'Offis

 

Categorie: Design / Flyer A5

Loffis.software - A5-flyer

Datum: 21 januari 2019

 

Klant: Convivae

 

Categorie: Design / Affiche A3 + Inkomkaart A6

L'Offis - A5-flyer

GELOOF JIJ OOK IN ONZE SAMENWERKING?

 

Graag gaan wij met u een vrijblijvend gesprek aan, nemen we even tijd voor een koffie en bekijken we samen wat de noden van uw onderneming zijn. Bij deze kennismaking leert E-Desk uw bedrijf kennen en ontdekken we uw persoonlijke visie. Met u zoeken we naar een samenwerking waar u zich comfortabel bij voelt en dat volledig is aangepast aan uw noden en behoeften. 

Bij E-desk geloven we niet in grenzen, enkel in grenzen verleggen en dat kunnen we samen met u.